Armbanden trends 2018

Er is niet onderuit te komen. Armbanden zijn helemaal in en dat zullen ze ook in 2018 blijven. Vrouwen dragen kleine bandjes, grote bandjes, wikkelbanden van leer, metaal, keramiek, houten kralen of kunststof en ook de mannen mogen los gaan met het dragen van meerdere armbanden in verschillende combinaties van leer, touw, hout en metaal. En ben jij een festivalbezoeker? Dan kom je er ook in de zomer van 2018 niet onderuit om al je festival armbanden toch wel een paar maanden te blijven dragen. Maar deze laatste trend zal je niet snel tegenkomen op de catwalks van Parijs.

Leren armbanden

De leren armbanden zijn er in allerlei soorten en maten. Kies een armband die jou ineens aanspreekt, ook als je hem als cadeau gaat geven. Let erop of de band een mooi slot heeft en of dat slot juist in het zicht of aan de onderkant gedragen zal moeten worden. Past het ontwerp van het slot goed bij de band zelf en is deze ook makkelijk te openen? Leren banden kan je gerust langere tijd om houden. Alleen afdoen als je gaat douchen.

Arm cuffs

De grote armbanden zullen ook nog een paar jaar meegaan. Er is een geweldige trend van opvallende grote armbanden, die eigenlijk vast om je pols geklemd zitten. Vaak hebben ze een opening, waar je pols precies op de smalste kant doorheen past. Probeer deze armbanden dan ook niet over je hand aan te trekken. Grote kans dat dat niet past. Steek je smalle kant van je pols dus door de opening in de armband en draai daarna de opening naar achteren en kijk hoe de armband valt.

Bedelarmbanden

Ook zijn bedelarmbanden weer in. Vaak worden bedels ook gecombineerd met leren armbanden, dus worden ze wel wat stoerder gedragen dan de bedels die je uit je jeugd herinnert. Dus, heb je nog bedels in jouw juwelendoosje? Bevestig deze dan vooral met mooie ringetjes aan een moderne armband. Let er dan wel op dat de ringetjes van stevig materiaal zijn en mooi sluiten. Het is het handigst als je twee tangetjes hebt om de ringetjes mooi te sluiten. Loop anders even bij de juwelier binnen. Misschien vind je er nog wel een mooi sieraad als aanvulling op je verzameling.

 

Al deze type armbandjes kun je gemakkelijk en goedkoop aanschaffen bij IkBenSieraden. Wij kopen al onze sieraden in bij deze webwinkel. We kunnen ze aanraden met name vanwege het geweldige aanbod, de scherpe prijzen en snelle levering.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *