De leukste leren accessoires van deze winter

Wil jij er ook een beetje hip bijlopen deze winter? Lees dan snel verder, want wij geven je goede tips. Welke accessoires gaan we weer veel zien deze winter? Wat worden de mode trends van het najaar 2019? Wij vertellen het je.

Tassen trends van deze winter

Op gebied van tassen gaan we deze winter weer veel leer zien. De Heren tas leer is zeer populair. Leer is altijd al populair door de vele voordelen. Zo is leer heel praktisch. Het is namelijk stevig en biedt het goede bescherming, dus ideaal voor een tas. Ook voelt het prettig en zacht aan. Bovendien gaat leer heel lang mee en slijt het niet snel. Zelfs als het een beetje versleten is, ziet leer er nog steeds mooi uit. Leer is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg mooi. Het materiaal ziet er luxe uit, en is heel makkelijk te combineren. Leren tassen kun je kopen in verschillende kleuren. Deze winter zien we vooral veel basic kleuren zoals, zwart, bruin en grijs. Super handig want dit past overal bij en kan zowel bij een casual outfit als bij een zakelijke outfit.

Super handig: een sleuteletui

Een nieuwe accessoire die we deze winter veel gaan zien is een Sleuteletui. Een sleuteletui is een klein leren etui, waarin je sleutels samen kunt opbergen achter een rits. Dit is heel handig, want zo heb je al je sleutels makkelijk bij elkaar. Bovendien kunnen de sleutels andere items in je tas of zak, zoals je telefoon, zo niet beschadigen. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel stijlvol uit. Je kunt deze sleuteletuis kopen in verschillende kleuren zoals, bruin, zwart en groen.

Pasjeshouder

Deze winter zien we ook veel pasjeshouders op gebied van accessoires. Vooral leren pasjeshouders zijn erg in trek. Ze zijn dan ook heel praktisch, want je hebt al je pasjes makkelijk bij elkaar.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *