Heren T-shirts

Tshirts in wit horen in elke garderobe van de man thuis. Tshirts in wit zijn de beste basics. Draag bij u Tshirts in wit een mooi herenhorloge. Met een digitaal, klassiek tot sporthorloge creëert u uw eigen outfit. Maak het af met een paar mooie sneakers en een chino en u ziet er fantastisch uit. Een T-shirt zit heerlijk als het warm weer is of juist als een onderlaag in de winter. Misschien wilt u wel u biceps showen. . Wat uw reden ook is, als man heeft u een T-shirt nodig. Liefst een paar zelfs.

Katoen is een super zachte stof

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten katoen. Katoen wordt veel gecombineerd met stretch stoffen als polyester en elastaan. 100% katoen is een begrip in Nederland en er is ontzettend veel vraag naar. 100% katoen heeft een aantal voordelen.

  • Laat vocht door: katoen laat goed vocht door. Dit komt door de losse structuur waarmee 100% katoenen T-shirts mee geweven zijn. Het is daardoor luchtig en men zal er niet snel zweetvlekken in zien.
  • Behoudt goed zijn vorm: doordat het weinig rekbaar is behoudt 100% katoen ook goed zijn vorm.
  • Het is sterk: door de weving met 100% katoen is het zeer sterk en lastig kapot te krijgen.
  • Natuurlijk: doordat het enkel katoen is, is het een natuurlijke stof. Er zitten weinig “chemische” stoffen in die kunnen zorgen voor uitslag.

Zachte stof: Katoen is over het algemeen een vrij losse weving. Daardoor is het T-shirt extra zacht

Super stoere loose fit T-shirts

We gaan stiekem richting het voorjaar en dan dragen we de loose fit T-shirts. Deze T-shirts lopen wijd vanaf de mouw naar de heupen, wat een luchtig tintje geeft aan uw outfit. Dit is goed te combineren met strakkere broeken of als het weer het toelaat met shorts. Wilt u in uw T-shirt rocken net als James Dean? Opgerolde mouwen, een strakkere hals en met een lengte tot de broekzak is dan uw perfecte T-shirt.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *