Polar Vantage multisporthorloges nu verkrijgbaar

Kempele, Finland, 29 oktober 2018 – De Vantage M en V, de nieuwste multisporthorloges van de Finse wearables-pionier Polar die in september werden aangekondigd, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Nederland.

Beide horloges beschikken over Precision Prime™ sensorfusietechnologie, Polar’s meest nauwkeurige hartslagmeting aan de pols tot nu toe. Gebruikers kunnen in de bijbehorende Polar Flow-software (beschikbaar voor Android en iOS) meer dan 130 sporten selecteren en zo gerichter focussen op verbetering. De horloges beschikken over Training Load Pro, een slimme functie die de trainingsbelasting van elke sessie bewaakt en de gebruiker laat weten of hij te hard, te weinig of precies goed traint. Met de gratis Polar Flow for Coach onlinedienst kunnen coaches trainingen ontwikkelen en naar het horloge sturen, resultaten van trainingssessies vergelijken en aanpassingen doorvoeren.

Vantage M
De Vantage M is een alles-in-één sporthorloge met slimme trainingsbegeleiding voor doelgerichte sporters. Door het lichte, waterproof design, verwisselbare polsbandjes en het duidelijke kleurenscherm is de Vantage M comfortabel te dragen tijdens alle sporten. Zelfs met GPS-tracking en de continue hartslagmeting geactiveerd, gaat de batterij maar liefst dertig trainingsuur mee.

Vantage V
De Polar Vantage V is een geavanceerd premium multisporthorloge voor atleten met serieuze ambities. Behalve Precision Prime™ hartslagmeting meet de Vantage V ook het hardloopvermogen aan de pols. De slimme coachingsfunctie is op de Vantage V uitgebreid met Recovery Pro, dat inzicht biedt in de herstelperiode op korte en lange termijn. Het horloge is bovendien voorzien van een ‘always-on’ kleuren touchscreen en is voorzien van een batterij met ultralange levensduur tot veertig uur continue training.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De Polar Vantage M kost €279,90 en is verkrijgbaar in de kleuren petrol, zwart en wit. Een luxe uitvoering polsbandje kost €29,90. De Polar Vantage V kost €499,90 voor alleen het horloge of €549,90 in combinatie met de Polar H10 hartslagborstband en is verkijgbaar in oranje, zwart of wit. Beide horloges zijn vanaf vandaag te koop op http://www.polar.com en bij diverse hardloop- en sportspeciaalzaken, Bever, Coolblue en bol.com.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *