Garmin 010-01987-05 Fenix 5S PLUS Multisport GPS Smartwatch

Modieus fit worden is nu binnen handbereik met dit stijlvolle en modieuze Garmin 010-01987-05 Fenix 5S PLUS Multisport GPS Smartwatch Sapphireglas wit met grijze suede band. Het model bevat een 1.2-inch hoge resolutie (240 x 240 dpi) voor outdoor-gebruik geoptimaliseerd kleurendisplay waarmee je door je smartphone meldingen kunt kijken, zelfs in fel zonlicht. Deze Fenix 5 Plus modellen hebben een intern geheugen van 16 GB. Bij dit Fenix 5 Plus model is gebruikt gemaakt van het het sterkste en zeer krasbestendig saffierglas. Verder heeft het model een hartslagweergave die op de pols gemeten wordt. Tevens heeft dit model de basis activitytracker functies zoals aantal stappentellen, calorieën, gelopen afstand en slaap en meer. Uitgebreid met stressniveau meting welke tegengegaan kunnen worden met de geïntegreerde ademhalingsoefeningen. Dit Garmin Fenix 5S PLUS Multisport GPS Smartwatch horloge start zelf de activiteit die je uitvoert door middel van MoveIQ waarbij er activiteitenmodellen zijn geïntegreerd voor hardlopen, wandelen, krachttraining en cardiotraining. Het model heeft een witte kunststof kast van 42 mm. De dikte van de kast is 15 mm. De verwisselbare grijze lederen band heeft een breedte van 20 mm en is gemakkelijk te wisselen voor een andere kleur of materiaal. Deze banden zijn los te bestellen. Bij dit model wordt tevens een zwarte siliconen band om te sporten meegeleverd. Het model heeft een waterdichtheid van 10 Atm./ 100 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt voor de meeste vormen van watersport, zoals zwemmen, zeilen en snorkelen in ondiep water. Zij zijn echter ongeschikt voor torenspringen of duiken met perslucht. De levensduur van de batterij is max 1 week in smartwatch modus, maar is zeer eenvoudig op te laden door de meegeleverde USB kabel van het horloge. Alle functies in een notendop:
Muziek Geniet van uw favoriete muziek vanaf uw horloge, uiteraard draadloos verbonden met Bluetooth® hoofdtelefoon (die afzonderlijk verkrijgbaar is) voor luisterplezier zonder uw telefoon- sla meer dan 500 songs op of sync muziek van geselecteerde streamingsdiensten van bv Deezer. Vanaf heden is het mogelijjk om een Spotify-app te downloaden in de Garmin Connect IQ store.
Exo™ Antenna Volledig geïntegreerde metalen EXO antenne voor GPS, GALILEO en GLONASS ontvangst van meerdere satelietnetwerken tijdens het navigeren en sporten.
Preloaded Maps Full color TopoActive europe kaarten, vooraf geïnstalleerde geoptimaliseerde kaartgegevens zorgen ervoor dat je in één oogopslag kunt navigeren en je huidige locatie ziet.
Garmin Pay Met de oplossing van contactloos betalen betaalt u snel en gemakkelijk met uw horloge, contanten en bankpasjes kunt u thuis laten. Beveiligd met een pin en als het horloge afgedaan wordt tussentijds moet ook de pin weer worden ingevoerd. (Later in het jaar beschikbaar voor alle banken)
Hartslagmeting Op De Pols Garmin Elevate™ pols hartslagmeting meet de hartslag op de pols 24/7, zonder een borstband te hoeven dragen.
Clim Pro De ClimPro widget biedt real time informatie over huidige en toekomstige beklimmingen. Zo wordt de klimhelling, afstand en hoogtewinst voor elk klimsegment. De voortgangsmarkering geeft aan hoever u nog moet gaan.
Rondritten On device rondritten functie voor fietsers en hardlopers; eenvoudig de gewenste afstand en richting invoeren en het horloge stelt een aantal koersen voor u uit.
Trendline Popularity Routing Maak gebruik van miljarden kilometers aan Garmin Connect™ data om de beste routes, paden en trails te vinden voor jouw favoriete buitensport.
Batterijcapaciteit Tot maximaal 25 uur in UltraTrac™ batterijbesparende modus, Met GPS + muziek 4.5 uur, tot 11 uur in GPS-modus en tot 1 week in smartwatch modus (afhankelijk van instellingen).
Quick Fit Polsbanden Verwisselbare polsbanden kunnen eenvoudig en zonder gereedschap worden gewisseld. Er zijn mooie banden los verkrijgbaar in hoogwaardig edelstaal, leder of siliconen.
Navigatiefuncties Betrouwbare hoogwaardige voor horloge geoptimaliseerde navigatie met GPS/GALILEO en GLONASS welke eenvoudig af te lezen is en nu tevens voorzien is van afslag indicaties.
Om me heen Om me heen kaartweergave voor overzicht en selectie van POI’s waypoimts en andere objecten op de kaart.
Tracking Eeenvoudig de weg naar huis of je startpunt vinden middels TracBack. Met grouptrack weet u altijd waar uw connected vrienden zich bevinden en zij kunnen zien waar jij bent, mocht je elkaar kwijtraken. Via LIveTrack kunnen familie en vrienden je trainings/fitness activiteiten in real-time volgen.
Garmin Chroma Display™ 1.2-inch hoge resolutie voor outdoor-gebruik geoptimaliseerd kleurendisplay.
Waterbestendigheid Waterbestendig tot 10 ATM (100 meter)
Geavanceerde Abc-Sensoren Barometrische hoogtemeter en elektronisch 3D-kompas met automatische kalibratie zorgen ervoor dat je altijd precies weet waar je bent.
Sensoren Geïntegreerde geavanceerde sensoren leveren diverse gegevens zoals afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, stijging en daling, etc.Verder heb je ook een gyroscoop en thermometer.
Multisport/Activiteiten Profielen Vele sport-apps, o.a.: hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlon, zwemmen/hardlopen , trailrunning, wandelen, klimmen, skiën, snowboarden, indoor training, roeien, SUP, x-country skiën en meer.
Golf-Functie In de golf-modus worden de afstanden tot begin, midden en eind van de green, lay-ups en doglegs weergegeven voor elke van de meer dan 40.000 beschikbare golfbanen die u gratis kunt downloaden.
Prestatie Meetgegevens Op basis van de geschatte VO2 max wordt inzichtelijke informatie verstrekt over de feitelijke prestatieconditie, de geschatte finishtijd en de aanbevolen hersteltijd. Geavanceerde
Prestatiegegevens Ambitieuze atleten gebruiken de HRM Run of HRM Tri borstband voor geavanceerde running dynamics en uitgebreide fysiologische metingen.
Activity Tracking Houd stappen, de verbrande calorieën en geklommen trappen bij evenals het slaapritme.
Smartwatch-Functies Ontvang smartphone meldingen over inkomende oproepen, e-mails, tekstberichten en social media berichten, of ontvang het lokale weerbericht voor uw actuele locatie.
Connect Iq™ App Personaliseer het horloge met behulp van een grote variëteit aan wijzerplaten, datavelden, widgets en apps.
Garmin Connect™ Garmin Connect™ en Garmin Connect™ Mobile ondersteunen volautomatische uploads van activiteiten, die je kunt delen met andere sporters en atleten of met vrienden en familieleden.
WiFi  Ingebouwde WiFi® voor volautomatische updates en synchronisatie.
In de doos tref je het model aan, een USB oplaadkabel en vanzelfsprekend de benodigde documentatie. Uiteraard heb je 2 jaar garantie op dit model. Bestel dit Fenix 5 Plus Multisport GPS horloge bij Timefortrends.nl, snelle levereing en 14 dagen retourtermijn.

€ 849.99

Naar de website

Post Author: