Garmin 010-01987-21 Fenix 5S Plus multisport GPS smartwatch

Modieus en elegant fit worden is nu heel goed mogelijk met dit stijlvolle en elegante Garmin 010-01987-21 Fenix 5S PLUS Multisport GPS zilver met zwarte band Smartwatch horloge. Dit sporthorloge bevat een 1.2-inch hoge resolutie (240 x 240 dpi) voor gebruik buiten d deur (outdoor-gebruik) geoptimaliseerd kleurendisplay waarmee je door je smartphone meldingen kunt kijken, zelfs in fel zonlicht. Deze Fenix 5 Plus modellen hebben een groot intern geheugen van 16 GB. Bij dit Fenix 5 Plus model is gebruikt gemaakt van het extra hard mineraal glas. Verder heeft het model een hartslagweergave die op de pols gemeten kan worden. Tevens heeft het horloge de basis activitytracker functies zoals aantal stappen, calorieën, gelopen afstand en slaap en meer. Uitgebreid met stress-niveau meting welke tegengegaan kunnen worden met de geïntegreerde ademhalingsoefeningen. Dit Garmin Fenix 5S PLUS Multisport GPS Smartwatch horloge start zelf de activiteit die je uitvoert door middel van MoveIQ waarbij er activiteiten profielen zijn geïntegreerd voor hardlopen, wandelen, krachttraining en cardio. Het model heeft een zwarte kunststof kast van 42 mm. De dikte van de kast is 15 mm. De verwisselbare zwarte kunststof / siliconen band heeft een breedte van 20 mm en is gemakkelijk te wisselen voor een andere kleur of materiaal. Deze banden zijn los te bestellen. Als een model een stalen/titanium of lederen band heeft wordt tevens een zwarte siliconen band om te sporten meegeleverd. Het model heeft een waterdichtheid van 10 Atm./ 100 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt voor de meeste vormen van watersport, zoals zwemmen, zeilen en snorkelen in ondiep water. Zij zijn echter ongeschikt voor het springen van ee toren of het duiken met perslucht. De levensduur van de batterij is maximaal 1 week in smartwatch-modus, maar is zeer eenvoudig op te laden door de meegeleverde USB kabel van het horloge. Dit zijn de functies:
Geniet van uw favoriete muziek vanaf uw horloge, draadloos verbonden met Bluetooth® hoofdtelefoon (afzonderlijk verkrijgbaar) voor luisterplezier zonder uw telefoon- sla meer dan 500 songs op of sync muziek van geselecteerde streamingsdiensten van bv Deezer.
Exo™ Antenna Volledig geïntegreerde metalen EXO antenne voor GPS, GALILEO en GLONASS ontvangst van meerdere satelietnetwerken tijdens het navigeren en sporten.
Preloaded Maps Full color TopoActive europe kaarten, vooraf geïnstalleerde geoptimaliseerde kaartgegevens zorgen ervoor dat je in een oogwenk kunt navigeren en de huidige locatie ziet.
Garmin Pay Met de oplossing van contactloos betalen betaalt u snel en gemakkelijk met uw horloge, contanten en pasjes kunt u thuis laten. Beveiligd met een pin en als het horloge afgedaan wordt tussentijds moet ook de pin weer worden ingevoerd. (Later in het jaar beschikbaar voor alle banken)
Hartslagmeting Op De Pols Garmin Elevate™ pols hartslagmeting meet de hartslag op de pols 24/7, zonder een borstband te hoeven dragen.
Clim Pro De ClimPro widget biedt real time informatie over huidige en toekomstige beklimmingen. Zo wordt de klimhelling, afstand en hoogtewinst voor elk klimsegment. De voortgangsmarkering geeft aan hoever u nog moet gaan.
Rondritten On device rondritten functie voor fietsers en hardlopers; eenvoudig de gewenste afstand en richting invoeren en het horloge stelt een aantal koersen voor.
Trendline Popularity Routing Maak gebruik van miljarden kilometers aan Garmin Connect™ data om de beste routes, paden en trails te vnden voor jouw favoriete buitensport.
Batterijcapaciteit Tot 25 uur in UltraTrac™ batterijbesparende modus, Met GPS + muziek 4.5 uur, tot 11 uur in GPS-modus en tot 1 week in smartwatch modus (afhankelijk van instellingen).
Quick Fit Polsbanden Verwisselbare polsbanden kunnen eenvoudig en zonder gereedschap worden gewisseld. Er zijn prachtige banden los verkrijgbaar in hoogwaardig staal, leer of siliconen.
Navigatiefuncties Betrouwbare hoogwaardige voor horloge geoptimaliseerde navigatie met GPS/GALILEO en GLONASS welke eenvoudig af te lezen is en nu tevens voorzien is van afslag indicaties.
Om me heen kaartweergave voor overzicht en selectie van POI’s waypoimts en andere objecten op de kaart.
Tracking Eeenvoudig de weg naar huis of je startpunt vinden middels TracBack. Met grouptrack weet u altijd waar uw connected vrienden zich bevinden en zij kunnen zien waar jij bent, mocht je elkaar kwijtraken. Via LIveTrack kunnen familie en vrienden je trainings/fitness activiteiten in real-time volgen.
Garmin Chroma Display™ 1.2-inch hoge resolutie voor outdoor-gebruik geoptimaliseerd kleurendisplay.
Waterbestendig tot 10 ATM (100 meter)
Geavanceerde Abc-Sensoren Barometrische hoogtemeter en elektronisch 3D-kompas met automatische kalibratie zorgen ervoor dat je altijd precies weet waar je bent.
Geïntegreerde geavanceerde sensoren leveren diverse gegevens zoals afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, stijging en daling, etc.Verder heb je ook een gyroscoop en thermometer.
Multisport/Activiteiten Profielen Vele sport-apps, o.a.: hardlopen, zwemmen, fietsen, triatlon, zwemmen/hardlopen , trailrunning, wandelen, klimmen, skiën, snowboarden, indoor training, roeien, SUP, x-country skiën en meer.
Golf-Functie In de golf-modus worden de afstanden tot begin, midden en eind van de green, lay-ups en doglegs weergegeven voor elke van de meer dan 40.000 beschikbare golfbanen die u gratis kunt downloaden.
Prestatie Meetgegevens Op basis van de geschatte VO2 max wordt inzichtelijke informatie verstrekt over de feitelijke prestatieconditie, de geschatte finishtijd en de aanbevolen hersteltijd. Geavanceerde
Prestatiegegevens Ambitieuze atleten gebruiken de HRM Run of HRM Tri borstband voor geavanceerde running dynamics en uitgebreide fysiologische metingen.
Activity Tracking Houd stappen, verbrande calorieën en geklommen trappen bij evenals het slaapritme.
Smartwatch-Functies Ontvang smartphone meldingen over inkomende oproepen, e-mails, tekstberichten en social media berichten, of ontvang het lokale weerbericht voor uw actuele locatie.
Connect Iq™ App Personaliseer het horloge met behulp van een grote variëteit aan wijzerplaten, datavelden, widgets en apps.
Garmin Connect™ Garmin Connect™ en Garmin Connect™ Mobile ondersteunen automatische uploads van activiteiten, die je kunt delen met andere atleten of met familie en vrienden.
WiFi  Ingebouwde WiFi® voor automatische synchronisatie en updates.
In de doos tref je het horloge aan, alsmede een USB oplaadkabel en de benodigde documentatie. Uiteraard heb je 2 jaar garantie op dit model. Bestel dit Fenix 5 Plus Multisport GPS horloge bij Timefortrends.nl, snelle levering en 14 dagen retourtermijn.

€ 699.99

Naar de website

Post Author: