GPS Horloges voor jong en oud

Vertrouwen in onze kinderen en onze ouderen is belangrijk, maar een beetje inzicht in waar ze zich bevinden is hierbij natuurlijk alleen maar beter. Een GPS Horloge van Watchi heeft als doel om de veiligheid te verhogen, voor jong en oud door in te kunnen zien waar ze zich bevinden en door gemakkelijk te kunnen communiceren. Het is natuurlijk een hulpmiddel en kan de veiligheid van uw kind of een oudere persoon niet garanderen!

Gebruiksgemak met GPS

De voordelen van een horloge en het gebruiksgemak van een smartphone; dat is het product van Watchi. De horloges zijn niet alleen voorzien van GPS tracking, maar hebben ook de mogelijkheid om berichtjes te sturen en te bellen! De horloges maken gebruik van Wifi, GPS of LBS. Dit maakt de positiebepaling extreem nauwkeurig. Verder is het horloge uitgerust met handige en veilige toepassingen, zo krijgt u een bericht met locatie als de batterij van het horloge van uw kind bijna leeg is. Het kiezen van de provider bent u vrij in!

Alle voordelen van Watchi op een rij:

  • Betrouwbare tracking;
  • Betaalbaar;
  • Wifi, GPS of LBS;
  • Spelen en leren met Watchi;
  • Noodknop voor ouderen;
  • Chatten met familie en vrienden;
  • Altijd in contact (u kunt zelfs bellen);
  • Inclusief app.

Leren met de Watchi?

Een GPS horloge van Watchi is niet alleen handig voor u en uw kind, maar ook zeer leerzaam! Ze raken er niet op uitgekeken: spelen, leren en nog veel meer. U kunt herinneringen instellen, er zit een stappenteller op, het horloge heeft een schoolmodus en biedt nog veel meer. Al met al is een GPS Horloge van Watchi ideaal voor het gezin met jonge kinderen, of ouderen die iets meer zekerheid nodig hebben.

Bestel een GPS Horloge

Op de webshop van Watchi kunt u direct een GPS Horloge bestellen voor uw kind, vader, moeder of iemand anders. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst nog vragen heeft en meer informatie wil inlezen, dit kan allemaal op de website. Mocht u verder vragen hebben kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Watchi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *