Bracelet Fitbit

Hier moet je op letten tijdens het kopen van een bracelet voor je Fitbit

Een nieuwe bracelet kopen voor je Fitbit lijkt misschien een eenvoudige klus, maar dat is het niet. Er komen steeds meer verschillende modellen op de markt, en elke type bracelet heeft zijn eigen doel. Reden genoeg dus om goed onderzoek te doen naar het type bandje dat voor jouw Fitbit geschikt is.

Welke bracelets zijn er beschikbaar?

Om een geschikte bracelet te vinden voor je Fitbit moet je eerst kijken welk model je hebt. Op dit moment zijn er drie modellen, namelijk de Versa, de Sense, De Charge, Luxe en Ace. Deze slimme horloges en trackers verschillen allemaal van elkaar, zorg ervoor dat je wel weet welk model je hebt. Als je weet welk model je hebt, kan je kijken naar een beschikbare bracelet Fitbit. In Frankrijk heb ik altijd eenvoudig bracelets voor mijn smartwatches kunnen vinden, en dat zal in andere landen ook wel het geval zijn.

Waar moet je op letten?

niet elke bracelet zal even goed bij je passen. Het type bandje dat bij jou past is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk:

  • hoe vaak draag je je Fitbit
  • wat doe je met je Fitbit
  • ben je bereid om bracelets te wisselen
  • hoeveel wil je maximaal uitgeven
  • wat voor stijl heb je

Als je je Fitbit veel draagt, dan is een slijtvast materiaal en comfort belangrijk voor je. De meeste siliconen bracelets kunnen vrijwel overal tegen, terwijl bracelets van leer niet van zweet en vocht houden. Grote kans dat je je Fitbit veel gebruikt tijdens het sporten, een lederen of metalen bracelet valt dan al af. Als je graag wisselt van horlogeband dan kan je verschillende bracelets kopen, dit is uiteraard wel sterk afhankelijk van hoeveel je er maximaal voor wilt uitgeven. Tot slot moet de bracelet wel bij jouw stijl passen.

Waar kan je de beste bracelets voor je Fitbit kopen?

In Frankrijk koop ik de bracelets voor mijn smartwatches altijd bij www.braceletsmartwatch.fr, maar die leveren natuurlijk niet door heel Europa. Handige plekken in Nederland zijn Bol.com, Amazon.nl of kleine webwinkels die je via Google kan vinden. Let vooral op de prijs en de reviews zodat je geen miskoop maakt. De verzending van de bracelets gebeurt vrijwel altijd in een brievenbuspakje, dus je hoeft niet thuis te blijven om het te ontvangen.

Hopelijk heeft deze blog je een beetje kunnen helpen met het vinden van een geschikte bracelet voor je Fitbit. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *