Greenwatch horloges

We kunnen er niet meer onderuit, bijna iedere persoon die om mode geeft draagt zo af en toe wel een houten horloge. Dat is ook niet gek want het zijn prachtige eyecatchers! Een houten horloge is altijd uniek, want er is niet één stukje hout hetzelfde.

Unieke en hippe horloges

Heb je een houten horloge van Greenwatch? Dan heb je zeker een uniek en hip model! Greenwatch horloges zijn van zeer goede kwaliteit, alle horloges worden met de hand gemaakt en voor ieder horloge dat Greenwatch verkoopt wordt er een boom terug geplant zodat je ook nog de natuur een handje meehelpt als je een Greenwatch horloge aanschaft!

Greenwatch horloges met hoog draagcomfort

Doordat hout een licht product is en warm aanvoelt hebben de houten horloges van Greenwatch een hoog draagcomfort. Je voelt bijna niet dat je zo’n mooi exemplaar om je pols draagt. Voor zowel vrouwelijke als mannelijke fans van houten horloges heeft Greenwatch zeer mooie modellen.

Houten horloges van Zebrahout of Ebbenhout

Naast de diversiteit aan modellen kun je bij Greenwatch ook de houtsoort kiezen die jij mooi vindt. Kies je voor licht hout of juist een wat donkere kleur? Kies je voor Zebrahout met een mooi werkje of draag je liever een houten horloge van Ebbenhout?

Kies jouw unieke houten horloge

Wil je graag een houten horloge van Greenwatch aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Je vindt hier de meest mooie modellen in allerlei maten. Laat je verleiden door de stijl en klasse van het houten horloge van Greenwatch. Het horlogemerk Greenwatch is een merk dat op de Nederlandse markt de hoogste kwaliteit houten horloges aanbiedt. Dat wil niet zeggen dat deze hoogste kwaliteit ook duur is want Greenwatch is tevens de goedkoopste aanbieder van ecologische horloges!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *