Horloge verkopen

Welke merken horloges kan ik verkopen?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende horloges op de markt. Wellicht heeft u ook nog een mooi horloge liggen, maar wordt het naar uw idee ook wel tijd voor een nieuw exemplaar. Het is mogelijk om uw horloge te verkopen, tegen een marktconforme prijs. Uw kunt uw horloge eerlijk en transparant laten taxeren, bijvoorbeeld bij Kost-Baar, zodat u de exacte waarde ontvangt.

Het maakt niet uit of uw horloge nog volledig werkt, of dat deze mankementen vertoont. Ook als uw horloge niet meer in werkende staat is, heeft deze hoogstwaarschijnlijk onderdelen die hergebruikt kunnen worden. De verschillende onderdelen van het horloge zijn namelijk van grote waarde. De taxateurs van Kost-Baar kijken graag samen naar uw (vintage) gouden of zilveren horloge.

Antieke en luxe horloges

Er zijn veel verschillende horloges, van antieke zakhorloges tot relatief jonge en luxe horloges. Alle verschillende merken horloges kunt u verkopen. Klassieke horloges worden al tientallen maanden in de markt verkocht. Veel juweliers hebben zo hun eigen expertise. Bij Kost-Baar kunt u het beste terecht voor onderstaande klassieke merken:

Rolex

In 1905 startte Hans Wilsdorf een horlogemerk om het horloge aan de pols te laten dragen. In die tijd waren deze nog niet erg nauwkeurig en Hans Wilsdorf wilde dat deze elegant en betrouwbaar zouden kunnen worden. Het ontwikkelde zich tot een reeks luxe uurwerken die ook wel worden gezien als de iconen van de haute horlogerie.

Omega

Ook omega horloges kunt u laten taxeren en verkopen. Wist u dat George Cloony ambassadeur is van dit horlogemerk?

Heuer

Heuer horloges staan bekend om de beste sporthorloges. Het merk werd bekend door de ontwikkeling van een nieuw systeem. Dit systeem windt het uurwerk op door middel van een kroon.

Breitling

Breitling staat voor precisie en betrouwbaarheid. Voor de taxatie van deze horloges wordt gekeken naar de uitermate hoge technische kwaliteit.

Cartier

Cartier maakte zijn eerste uurwerk in een rechthoekige kast van 350 mm lang en 250 mm breed. In Arabische en Romeinse cijfers werden de seconden en de tijd aangegeven. Het basisprincipe uit 1904 wordt nog steeds geproduceerd, genaamd Santos. Dit maakt de Cartier een heus klassiek horloge.

Naast deze grote namen, kunt u uiteraard ook allerlei andere merken horloges laten taxeren en verkopen. Als u uw horloge wil verkopen, kunt u op deze manier kiezen voor ervaring en kennis. Kost-Baar kent de markt en ondersteunt daarmee een aantal grote horloge merken. Daarom kunt u met vrijwel ieder horloge (merk) langskomen. Met de persoonlijke service kunt u verder geholpen worden in de verkoop van uw gouden of zilveren horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *